WARNSVELD

Voorstellen

Wij, Marcel en Monique hebben sinds november 1993 een AGF-speciaalzaak in Warnsveld. Begin 2008 zijn we overgestapt naar de formule Groente & Fruit - Gewóón Vers -.

Begin van 2009 hebben we een stuk bij de winkel aangebouwd en voorzien van een schuifpui en nieuwe tegelvloer. De formule Groente & Fruit – gewoon vers - past erg goed bij ons en zijn wat ons betreft klaar voor de toekomst. De formule is een combinatie tussen zelfbediening en bedieningswinkel waar de klant centraal staat.

Met 3 personeelsleden Linda, Tamara en Monique staan wij 6 dagen per week voor u klaar.

U mag kunt zowel zelf u producten uitzoeken of desgewenst door 1 van de medewerkers worden geholpen.

Assortiment

U kunt bij ons terecht voor de traditionele groenten en fruit welke elders steeds meer uit het assortiment verdwijnen. Tevens hebben wij een groot assortiment aardappelen van het goedkope soort (bintje) tot kasteel aardappelen (duurdere segment). Tijdens het opperdoes seizoen voeren wij natuurlijk ook de opperdoeze ronde.

In het zelfbedieningsmeubel heeft u keuze uit een groot assortiment rauwkost, salades, soepen en (seizoens) maaltijden. Allemaal dagelijks vers bereid uit eigen keuken.

Veel verkochte rauwkost salades zijn onze Boerensalade en Dreiumme salade. Voor uw zelfgemaakte salade en/of rauwkost hebben wij een superlekkere mosterddressing die in de wijde omgeving bekend is.

Extra Service: Werkfruit

Sinds enkele maanden leveren wij aan een aantal bedrijven in Zutphen het zogenaamde “werkfruit”. Dit is fruit, dat de werkgever beschikbaar stelt aan zijn/haar werknemers.

De voordelen van een gezonde snack zijn legio. Naast een bijdrage aan een lager verzuimcijfer en medewerkers die zich meer gewaardeerd voelen, vormt het verstrekken van fruit op de werkplek bovendien een duidelijk signaal naar klanten en relaties dat uw bedrijf veel overheeft voor haar medewerkers. Hebt u ook interesse? Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.Kijk gerust rond in onze winkel

Groente & Fruit - Zonnebelt
Winkelcentrum Dreiumme 27-29
7232 CN Warnsveld
Marcel Zonnebelt
T: 0575-521609
F: volgt nog
E: info@gewoonvers.nl
Openingstijden
Ma 08.00
18.00 uur
Di 08.00 18.00 uur
Wo 08.00 18.00 uur
Do 08.00 18.00 uur
Vr 08.00 18.00 uur
Za 08.00 17.00 uur