DONGEN

Voorstellen

Wij zijn Paul en Liesbeth Biekens, beter bekent als Paul de Groenteman, hebben sinds Juni 1991 een AGF- speciaalzaak in Dongen. Met ons 20 jarig bestaan zijn we overgestapt naar het winkelconcept Groente & Fruit - Gewóón Vers -.

In Juni 2011 hebben we de winkel verbouwd en BIOLOGISCHE groente toegevoegd aan ons assortiment. Het concept Groente & Fruit – gewoon vers - past erg goed bij ons, Gewoon Verse groente en fruit tegen ’n eerlijke prijs zonder poespas. Door de combinatie tussen zelfbediening en bediening staat de klant centraal, en is service en kwaliteit de gewoonste zaak.

Met ons “versteam” staan wij 6 dagen per week voor u klaar om u te voorzien van Verse groente en fruit. Ook kunt u bij ons terecht voor Heerlijke salades en rauwkosten alles uit eigen keuken.

Assortiment

U kunt bij ons terecht voor de traditionele groenten en fruit welke elders steeds meer uit het assortiment verdwijnen. Tevens hebben wij een ruim aanbod van BIOLOGISCHE groente en fruit. Ook zijn wij verkooppunt van de VITA-TAS . Dit is een abonnement, waarbij u wekelijks ’n volle tas BIOLOGISCHE GROENTE of FRUIT of ’n combinatie hiervan ontvangt.

In onze Rauwkosttoonbank heeft u de keuze uit een groot assortiment rauwkost en salades, allemaal dagelijks vers bereid in eigen keuken.

Werkfruit

Sinds enkele maanden leveren wij aan een aantal bedrijven in Dongen e.o. het zogenaamde “werkfruit”. Dit is fruit, dat de werkgever beschikbaar stelt aan zijn/haar werknemers.
De voordelen van een gezonde snack zijn legio. Naast een bijdrage aan een lager verzuimcijfer. Hebben de medewerkers, die zich meer gewaardeerd voelen, ’n gezonde snack in de vorm van fruit op de werkplek. Bovendien is dit ‘n duidelijk signaal naar uw klanten en relaties dat uw bedrijf veel overheeft voor de medewerkers. Hebt u ook interesse? Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.(info@pauldegroenteman.nl) of kijk op www.pauldegroenteman.nl
Groente & Fruit - Paul de Groenteman
Looiersplein 37
5104 GP Dongen
Paul Biekens
T: 0162-318414
E: info@pauldegroenteman.nl
Ma t/m do : 8.00 tot 18.00 uur
Vrijdag      : 8.00 tot 19.00 uur
Zaterdag   : 8.00 tot 16.00 uur